About Hays - Hero

About Hays - Intro

Cultuur en waarden

Hays heeft een bruisende cultuur waarbij competitiviteit en voldoening centraal staan.

Onze missie streven we na aan de hand van onze bedrijfswaarden. Onze waarden bepalen hoe we ons gedragen, hoe we ons profileren en hoe we communiceren.

About Hays - Values

About Hays - What we do

Charity

Wat we doen

Hays Recruiting experts worldwide is dé expert in het rekruteren van professionals. We rekruteren professionals voor Belgische klanten in de publieke en private sector, voor vaste of tijdelijke jobs of contracting missies.

In Belgie werken we vanuit acht kantoren met 200 gespecialiseerde consultants. Iedere consultant is expert binnen een specifiek vakgebied in één van onze 17 divisies. Om de juiste match te vinden werken wij over de grenzen en onze specialisatie heen en delen we constant onze kennis, ideeën en successen met elkaar.

In België heeft Hays twee subbrands

Hays Recruiting experts worldwide, gespecialiseerde rekrutering en snelle rekrutering voor ondersteunende en operationele functies.

- Hays Executive, direct en executive search

- Hays Talent Solutions, outsourcing van rekruteringsdiensten

Onze consultants worden ondersteund door enthousiaste back-office teams in IT, Legal, Finance, Administratie, Sales, Marketing en HR.

About Hays - How we do it

Hoe we het doen

We hebben een verbeterd model ontwikkeld dat we Find & Engage noemen, en zijn dit volop aan het implementeren. Hierbij maken we gebruik van de beste recruitmenttechnieken en de relaties met kandidaten die onze consultants in de loop der jaren hebben opgebouwd. Die ervaring combineren we dan met nieuwe technologie en data science-technieken die vandaag de dag beschikbaar zijn. Dat stelt ons in staat om de beste kandidaten voor een bepaalde functie te vinden.

Door deze aanpak staat het menselijk contact weer centraal bij rekrutering, en dankzij digitale technologie, machine learning en data science kunnen we op een enorme schaal werken, wat voorheen niet mogelijk was.

 

hays help

ED&I extended

Onze weg naar van Gelijkheid, Diversiteit en Inclusie (ED&I)

Als toonaangevende stem in de wereld van werk, stimuleren we elke dag verandering met onze klanten en hun eigen ED&I- doelstellingen en -trajecten. We weten dat deze verandering bij onszelf begint en we zetten ons in om ervoor te zorgen dat alle kansen gelijk zijn, ongeacht het geslacht, ras of de achtergrond van een individu. Daarom hebben Onze Belofte opgesteld met onze gedeelde overtuigingen, onze inzet als bedrijf voor ED&I-initiatieven en de acties die we zullen ondernemen om ervoor te zorgen dat iedereen bij Hays zich om ook op het werk zichzelf te zijn en bij ons open te bloeien.

Onze belofte

Onze Overtuigingen

Wij geloven dat diversiteit op alle niveaus van ons bedrijf aanwezig moet zijn en een afspiegeling moet zijn van de markten en gemeenschappen waarin wij actief zijn. We hebben een cultuur nodig die gebaseerd is op vertrouwen, respect, gelijkheid en inclusiviteit, zodat we onze waarden kunnen naleven, onze ambities kunnen verwezenlijken en ons doel kunnen bereiken - en weten dat we waar nodig veranderingen moeten doorvoeren die een significante en blijvende verandering teweegbrengen, zodat we onze belofte kunnen waarmaken.

Onze Belofte

Wij ondersteunen gelijkheid, diversiteit en inclusie in al hun vormen, of dit nu is bij het aantrekken van talent om bij Hays te komen werken of bij het realiseren van potentieel en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. We zullen mensen aanmoedigen om hun stem te laten horen zodat alle stemmen worden gehoord en we zullen openstaan om van deze meningen te leren. Tot slot zullen wij ons inzetten om onze klanten te beïnvloeden, zowel bij het creëren van kansen en het verbeteren van levens in alles wat we doen als bij het ondersteunen van onze klanten, leveranciers en partners om hun eigen ambities op het gebied van Gelijkheid, Diversiteit en Inclusie waar te maken.

Onze Acties

Wij schakelen externe deskundigen in om te beoordelen of de wegen om bij Hays 'binnen te komen' en 'aan de slag te gaan' werkelijk eerlijk, evenwichtig en inclusief zijn. Wij delen deze resultaten met onze medewerkers en verplichten onszelf om de veranderingen door te voeren die nodig zijn om onze beloften in samenwerking met onze wereldwijde en regionale D&I-raden waar te maken. We zullen voortbouwen op de invoering van inclusieve werving en training over onbewuste vooroordelen in onze eigen wervingspraktijken en gaan door met het verbeteren van levens in de liefdadigheidsinspanningen die we elk jaar als Hays-medewerkers ondernemen.

About Hays - Specialist

Specialisaties

 • Accountancy & Finance
 • Banking & Insurance
 • Construction & Property
 • Engineering
 • Human Resources
 • Information Technology
 • Legal
 • Life Sciences
 • Marketing & Communications
 • Office Support
 • Purchasing & Logistics
 • Retail
 • Sales

About Hays - Location

Onze kantoren

Hays België heeft meerdere kantoren in Vlaanderen en Wallonië. Bovendien zijn wij volop aan het groeien en uitbreiden om nog dichter bij onze klanten en kandidaten te staan. Neem contact met ons op of kijk waar onze kantoren zitten.

Map of Hays

Homepage - promo block

Footer