About Hays - Hero

About Hays - Intro

Bij Hays vinden we het belangrijk om een partner te zijn - zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. Samen werken we voor uw toekomst, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met meer dan 50 jaar succesvolle ervaring hebben we een reputatie als wereldwijde marktleider in gespecialiseerde rekrutering en personeelsoplossingen. Maar werken bij Hays betekent niet alleen werken bij een wereldwijde marktleider, je maakt ook echt een verschil in de wereld van werk.

Met een team van meer dan 13.000 mensen in 33 landen, helpen we miljoenen mensen hun carrièredoelen te bereiken en bieden we organisaties van elke omvang personeelsoplossingen waardoor ze optimaal kunnen werken.

About Hays - You can be part of this

Drie vrouwen zitten aan een tafel en glimlachen. De focus ligt op de vrouw in het midden - ze draagt een felgeel shirt en glimlacht terwijl ze haar linkerhand comfortabel op haar rechterschouder laat rusten.

Jij kunt hier deel van uitmaken

Met de energie van de Hays-cultuur, maak je deel uit van een succesvol, vooruitstrevend bedrijf. Je komt terecht in een inclusieve, motiverende omgeving met een nadruk op samenwerking, waar je flexibel kan werken en er een sterk vertrouwen in elkaar heerst.

About Hays - We call this the Hays spirit

Dat noemen we de Hays-spirit

We waarderen jouw ondernemersgeest en combineren die met de kracht van ons wereldwijde, toonaangevende merk.  We geven je de vrijheid om dingen anders te doen en dagen je uit om verder te denken zodat je de problemen van morgen mee kunt oplossen.

Je krijgt de kans om bij te leren: we investeren in je ontwikkeling aan de hand van kwalitatieve opleidingen en tools. Op die manier creëren we verschillende loopbaantrajecten die je kunt verkennen.

Bij Hays kun je de carrière opbouwen die je wilt, terwijl je het leven van mensen verandert.

Je krijgt erkenning en successen worden bij Hays gevierd en beloond.

De toekomst is wat je ervan maakt, en dat doen we samen. Samen op naar morgen.

Drie personen zitten aan een tafel met een laptop en enkele mokken. Het trio is in gesprek.

About Hays - Values

Wie zijn wij?

About Hays - What we do

Een vrouw met een bril voert een telefoongesprek terwijl ze achter een bureau zit. In haar ene hand houdt ze een pen en met haar andere hand houdt ze een mobiele telefoon tegen haar oor. Ze glimlacht.

Wat we doen

We investeren in levenslange partnerschappen die mensen en bedrijven helpen hun doelen te bereiken.

About Hays - How we do it

Hoe doen we dat?

Wat ons onderscheidt, is onze brede marktkennis, diepgaand begrip en ons vermogen om zinvol te innoveren voor onze klanten. Door advies, inzichten en expertise te bieden over vraagstukken waar zij vandaag voor staan, helpen wij hen de juiste beslissingen te nemen voor morgen. Voor onze kandidaten kijken we vooruit naar hun carrière door inzichten, trajecten en ondersteuning voor hun ambities te bieden, zodat we hen leren kennen en de juiste kansen op hun pad kunnen brengen. Voor jou betekent een carrière bij Hays dat je onze klanten zal helpen hun doelen te bereiken door ze centraal te stellen in alles wat we doen.

Een professionele omgeving met een man en vrouw aan een tafel. De man in focus draagt een blauw shirt. Er ligt een notitieblok voor hem en hij heeft een pen vast. Hij glimlacht.

ED&I extended

Onze weg naar van Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie (DE&I)

Als toonaangevende stem in de wereld van werk, stimuleren we elke dag verandering met onze klanten en hun eigen DE&I- doelstellingen en -trajecten. We weten dat deze verandering bij onszelf begint en we zetten ons in om ervoor te zorgen dat alle kansen gelijk zijn, ongeacht het geslacht, ras of de achtergrond van een individu. Daarom hebben Onze Belofte opgesteld met onze gedeelde overtuigingen, onze inzet als bedrijf voor DE&I-initiatieven en de acties die we zullen ondernemen om ervoor te zorgen dat iedereen bij Hays zich om ook op het werk zichzelf te zijn en bij ons open te bloeien.

Onze belofte

Onze Overtuigingen

Wij geloven dat diversiteit op alle niveaus van ons bedrijf aanwezig moet zijn en een afspiegeling moet zijn van de markten en gemeenschappen waarin wij actief zijn. We hebben een cultuur nodig die gebaseerd is op vertrouwen, respect, gelijkheid en inclusiviteit, zodat we onze waarden kunnen naleven, onze ambities kunnen verwezenlijken en ons doel kunnen bereiken - en weten dat we waar nodig veranderingen moeten doorvoeren die een significante en blijvende verandering teweegbrengen, zodat we onze belofte kunnen waarmaken.

Onze Belofte

Wij ondersteunen diversiteit, gelijkheid en inclusie in al hun vormen, of dit nu is bij het aantrekken van talent om bij Hays te komen werken of bij het realiseren van potentieel en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. We zullen mensen aanmoedigen om hun stem te laten horen zodat alle stemmen worden gehoord en we zullen openstaan om van deze meningen te leren. Tot slot zullen wij ons inzetten om onze klanten te beïnvloeden, zowel bij het creëren van kansen en het verbeteren van levens in alles wat we doen als bij het ondersteunen van onze klanten, leveranciers en partners om hun eigen ambities op het gebied van Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie waar te maken.

Onze Acties

Wij schakelen externe deskundigen in om te beoordelen of de wegen om bij Hays 'binnen te komen' en 'aan de slag te gaan' werkelijk eerlijk, evenwichtig en inclusief zijn. Wij delen deze resultaten met onze medewerkers en verplichten onszelf om de veranderingen door te voeren die nodig zijn om onze beloften in samenwerking met onze wereldwijde en regionale DE&I-raden waar te maken. We zullen voortbouwen op de invoering van inclusieve werving en training over onbewuste vooroordelen in onze eigen wervingspraktijken en gaan door met het verbeteren van levens in de liefdadigheidsinspanningen die we elk jaar als Hays-medewerkers ondernemen.

About Hays - Specialist

Specialisaties

 • Accountancy & Finance
 • Banking & Insurance
 • Construction & Property
 • Engineering
 • Human Resources
 • Information Technology
 • Legal
 • Life Sciences
 • Marketing & Communications
 • Office Support
 • Purchasing & Logistics
 • Retail
 • Sales

Header Navigation + Mobile Nav

About Hays - Location

Onze kantoren

Hays België heeft meerdere kantoren in Vlaanderen en Wallonië. Bovendien zijn wij volop aan het groeien en uitbreiden om nog dichter bij onze klanten en kandidaten te staan. Neem contact met ons op of kijk waar onze kantoren zitten.

Homepage - promo block