About Hays - Hero

About Hays - Intro

Cultuur en waarden

Hays heeft een bruisende cultuur waarbij competitiviteit en voldoening centraal staan.

Onze missie streven we na aan de hand van onze bedrijfswaarden. Onze waarden bepalen hoe we ons gedragen, hoe we ons profileren en hoe we communiceren.

About Hays - Values

About Hays - EDI

Gelijkheid, diversiteit en inclusie

Onze weg naar gelijkheid, diversiteit en inclusie

Als toonaangevende speler in de wereld van werk, stimuleren we elke dag 'change' met onze klanten en hun eigen ED&I-doelstellingen en -trajecten. We weten dat deze verandering bij onszelf begint en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat alle kansen gelijk zijn.

Equality

Onze gelijkheid, diversiteit en inclusie - onze overtuigingen

Wij streven naar een divers personeelsbestand dat representatief is voor de gemeenschappen en organisaties waarin wij actief zijn, en naar een inclusieve werkplek waar al onze mensen zich kunnen ontplooien, ongeacht hun achtergrond.

diversity

Onze verschillen koesteren

We zijn trots op de dingen die ons uniek maken, maar ook op de dingen die ons verenigen. De Pride, Internationale Vrouwendag of Geestelijke Gezondheidsdag zijn slechts enkele van de manieren waarop we hier aandacht aan besteden.

diversity

About Hays - What we do

Charity

Wat we doen

Hays Recruiting experts worldwide is dé expert in het rekruteren van professionals. We rekruteren professionals voor Belgische klanten in de publieke en private sector, voor vaste of tijdelijke jobs of contracting missies.

In Belgie werken we vanuit acht kantoren met 200 gespecialiseerde consultants. Iedere consultant is expert binnen een specifiek vakgebied in één van onze 17 divisies. Om de juiste match te vinden werken wij over de grenzen en onze specialisatie heen en delen we constant onze kennis, ideeën en successen met elkaar.

In België heeft Hays twee subbrands

Hays Recruiting experts worldwide, gespecialiseerde rekrutering en snelle rekrutering voor ondersteunende en operationele functies.

- Hays Executive, direct en executive search

- Hays Talent Solutions, outsourcing van rekruteringsdiensten

Onze consultants worden ondersteund door enthousiaste back-office teams in IT, Legal, Finance, Administratie, Sales, Marketing en HR.

About Hays - How we do it

Hoe we het doen

We hebben een verbeterd model ontwikkeld dat we Find & Engage noemen, en zijn dit volop aan het implementeren. Hierbij maken we gebruik van de beste recruitmenttechnieken en de relaties met kandidaten die onze consultants in de loop der jaren hebben opgebouwd. Die ervaring combineren we dan met nieuwe technologie en data science-technieken die vandaag de dag beschikbaar zijn. Dat stelt ons in staat om de beste kandidaten voor een bepaalde functie te vinden.

Door deze aanpak staat het menselijk contact weer centraal bij rekrutering, en dankzij digitale technologie, machine learning en data science kunnen we op een enorme schaal werken, wat voorheen niet mogelijk was.

 

hays help

About Hays - Specialist

Specialisaties

 • Accountancy & Finance
 • Banking & Insurance
 • Construction & Property
 • Engineering
 • Human Resources
 • Information Technology
 • Legal
 • Life Sciences
 • Marketing & Communications
 • Office Support
 • Purchasing & Logistics
 • Retail
 • Sales

About Hays - Location

Onze kantoren

Hays België heeft meerdere kantoren in Vlaanderen en Wallonië. Bovendien zijn wij volop aan het groeien en uitbreiden om nog dichter bij onze klanten en kandidaten te staan. Neem contact met ons op of kijk waar onze kantoren zitten.

Map of Hays

Homepage - promo block

Footer