Header Navigation + Mobile Nav

What we offer - Hero

What we offer - intro

Beloningen en voordelen

Bij Hays geven we je de kans om je volledige potentieel te bereiken en beloond te worden voor je prestaties.

Onze recruiters hebben een marktconform salaris waar maandelijks een mooie som commissie bij kan komen, waardoor jouw prestaties je ook echt wat opleveren. Daarbovenop bieden wij ook een heleboel extralegale voordelen.

What we offer - Grid

Wat wij aanbieden

Onbegrensde commissie

Heel wat vakantiedagen

Hospitalisatieverzekering

Pensioenregeling

Fietsleasing

Kortingen in winkels

Kortingen voor vrije tijd

 

What we offer - incentives slider

Incentives

Hays Elite

Hays Elite is de hoogste onderscheiding binnen het bedrijf. De titel wordt toegekend aan de 50 best presterende medewerkers in onze EMEA-business (Europe, Middle-East & Africa). De beloning voor hun succes? Een volledig verzorgde 5-sterrenreis naar het buitenland waarbij kosten noch moeite gespaard worden.

Een groep mensen geniet van een frisse duik in de zee. Er zijn boten in de verte.

Quarterly Club

De Quarterly Lunch Club is een erkenning voor consultants die hun kwartaaldoelstelling voor hun niveau hebben behaald. De winnaars kunnen genieten van een volledig verzorgd diner in een toprestaurant.

Een groep van ongeveer vijftien mensen zit aan een lange tafel iets te drinken. Ze glimlachen allemaal naar de camera. Ze dragen casual kleding.

Loyalty Club

Onze mensen die al het langst in het bedrijf zitten, komen één keer per jaar bijeen om hun carrièrepad en mogelijkheden met het management te bespreken en te vieren.

Zes mensen zitten aan een tafel in een restaurant. Ze houden een glas wijn vast en glimlachen naar de camera.
 

What we offer - Learning and development

Opleiding & ontwikkeling

Consultant traing

Leerproces & ontwikkeling

Hays investeert in zijn mensen. Vanaf dag één krijg je een introductieopleiding, die gevolgd wordt door de 'New Consultant Training'. Tijdens deze opleiding word je ondergedompeld in het leven en de job van een consultant. Je krijgt niet alleen een groepstraining die de theorie en praktijk combineert, maar ook een on-the-job training met de manager. Daarnaast word je ook bijgestaan door onze Field Coach die je met individuele trainingsessies naar een hoger niveau zal tillen.

Consultant traing

Managementopleidingen

Leidinggeven aan anderen is een van de belangrijkste taken in ons bedrijf. Wij willen onze mensen opleiden tot geweldige leiders en managers van mensen en bedrijven. Onze programma's zijn praktisch en interactief en stimuleren vaardigheden zoals coaching, prestatiemanagement, het opbouwen van culturen en het leiden van goed presterende teams. Deze training krijg je op regelmatige tijdstippen tijdens je loopbaan.

Consultant traing

Ontwikkeling van leiderschap

Op de hoogste managementniveaus van de onderneming bieden onze interne high potential leadership-programma's getalenteerde individuen versnelde leermogelijkheden. Ons extern wereldwijd programma voor senior leiderschap wordt ontwikkeld en uitgevoerd door enkele van de meest vooraanstaande business-scholen ter wereld.

What we offer - Career Progression

Loopbaanontwikkeling

Wij willen dat getalenteerde mensen bij ons een enorm succesvolle carrière kunnen hebben. Hays is een bekroonde werkgever met een cultuur van topprestaties. Onze verwachtingen zijn dan ook hooggespannen; marktleidende organisaties hebben immers de beste mensen in dienst. Wij willen talent binnen ons bedrijf de kans geven om zich te ontwikkelen en intern door te groeien. Hays zit vol met mensen die bij ons een boeiende carrière hebben kunnen uitbouwen, in België en in het buitenland.

Wij bieden meer managementmogelijkheden dan welk bedrijf dan ook, waardoor je de kans krijgt om je carrière in een stroomversnelling te brengen. Wij bieden twee soorten carrièrepaden: people of business management. Er zijn dus twee routes naar de top: bedrijfsbeheer of personeelsbeheer. Wij helpen je bij het vinden en het ontwikkelen van je kwaliteiten en voorkeur voor een van beide routes. Zo weten we dat we onze klanten de best mogelijke dienstverlening kunnen leveren.

 

Junior Consultant

Een gevarieerde, stimulerende en uitdagende functie waarin je veel kansen krijgt om je interpersoonlijke en commerciële vaardigheden te ontwikkelen en je echte verantwoordelijkheid krijgt voor je persoonlijke en professionele groei.

6 maanden - 1 jaar
 

Consultant

Deze functie, waarbij je vaak klanten en kandidaten met elkaar in contact brengt, is gevarieerd en intensief. Je draagt direct bij aan de groei van je afdeling door het ontwikkelen van je klantenbestand en het aantrekken van uitstekende kandidaten.

1-2 jaar
 

Senior Consultant

Als Senior Consultant ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het ontwikkelen van bestaande klantenrelaties door een vlekkeloze klantenservice. Senior Consultants hebben grotere targets op vlak van vergoedingen en andere KPI's, wat geen probleem is voor iemand met jouw ervaring.

1-2 jaar
 

Team Leader

Als team leader stuur je verschillende mensen aan, naast je job als consultant. Op die manier beheer je nog steeds jouw business, maar doe je ook people management.

Prestatiegebonden
 

Business Unit Manager

Het is de taak van Business Unit Managers om individuele vergoedingsprestaties van zowel zichzelf als hun team te maximaliseren door alle aspecten van het wervingsproces efficiënt te beheren. Ze stimuleren business development en key account-initiatieven om budget- en groeidoelstellingen te halen.

Prestatiegebonden
 

Branch Manager

Als Branch Manager stuur je een volledig kantoor en de verschillende Business Unit Managers aan.

Prestatiegebonden
 

National Director

De National Director staat aan het hoofd van de gehele recruitmentafdeling. De Business Director bepaalt de strategische richting en doelstellingen van de recruitmentafdeling, die op haar beurt de groei van het bedrijf ondersteunt en tegelijkertijd de cultuur en de kwaliteitsnormen van Hays handhaaft.

4-5 jaar

Homepage - promo block

Footer