Experienced careers in recruitment - Intro

Loopbanen met ervaring in rekrutering

Wij bieden unieke carrièrekansen voor talentvolle recruiters en leiders, maar ook voor commercieel ingestelde professionals die hun carrière een andere wending willen geven en willen overstappen naar hét toonaangevende rekruteringsbedrijf.

Wij zijn de voorkeurspartner van heel wat organisaties, van de nieuwste technologische start-ups tot de grootste spelers in België. Daarnaast streven we naar een vriendelijke en ondersteunende cultuur, waarin werknemers zichzelf kunnen zijn op het werk en een verschil kunnen maken voor de gemeenschappen waarin ze werken.

Experienced careers in recruitment - Reason block

Waarom werken bij Hays

Geavanceerde technologie binnen handbereik

Onze wervingsexperts hebben toegang tot de beste technologie en de modernste hulpmiddelen in de sector, zodat u tijd bespaart, opdrachten binnenhaalt, de beste kandidaten aantrekt en strategischer te werk kan gaan.

Blijven leren en ontwikkelen

We bieden onze senior recruiters tal van leer- en ontwikkelingsprogramma's en mogelijkheden om professioneel te kunnen blijven groeien. Dit omvat online ondersteuning, micro- en blended learning, en geavanceerde leiderschapsprogramma's.

Investeringen in de juiste sectoren

Ons bedrijf investeert wereldwijd in belangrijke, strategische gebieden, industrieën en sectoren, wat senior consultants geweldige mogelijkheden biedt om hun carrière in nieuwe boeiende richtingen te laten groeien. Op dit moment ligt onze focus op technologie, maar we volgen de trends op de voet en investeren in de gebieden die ertoe doen.

Promotiemogelijkheden

Wij geven duidelijk aan welke mogelijkheden er zijn om promotie te maken tijdens je loopbaan bij ons. Dat kan gaan van een leidinggevende functie of senior business strategy-functie tot een overstap naar een van de 33 landen waar we actief zijn.

Experienced careers in recruitment - Roles and responsibilities

Taken en verantwoordelijkheden voor ervaren recruiters

Ben je enthousiast over de bruisende werkomgeving, de gevarieerde rol en de mensgerichte carrière die een job in recruitment je kan bieden? Lees dan verder om meer te ontdekken over de dagelijkse taken, verantwoordelijkheden en activiteiten van Hays consultants.

 • Constante ondersteuning van het team

  Als senior consultant kun je ook een people manager zijn. Dit betekent dat de dagelijkse ondersteuning van zij die aan jou rapporteren een van je belangrijkste verantwoordelijkheden zal zijn. Je helpt hen om prioriteiten te stellen in hun werklast, ondersteunt hen bij eventuele uitdagingen en biedt hulp om de best mogelijke professionals te zijn.

 • In contact met talent

  Meer ervaren consultants weten precies welk type persoon goed bij een functie en bedrijf zal passen. Zij gaan rechtstreeks in gesprek met potentiële kandidaten, ook met kandidaten die momenteel niet op zoek zijn naar werk, zodat ze voor elke functie de juiste professional vinden.

 • Vergaderen met een klant

  Senior consultants zien ontmoetingen met klanten niet enkel als een meeting om een nieuwe vacature op te stellen. Ze bieden bijvoorbeeld ook inzicht in hoe het rekruteringslandschap in hun sector verandert, tonen aan welke soft skills ze prioriteit moeten geven en leggen de zwakke punten in hun rekruteringsprocessen bloot.

 • Marktuitbreiding

  Het is belangrijk dat je als senior consultant je markt begrijpt en innovatieve strategieën vindt om ervoor te zorgen dat Hays de 'go to' recruitment expert in je regio is. Dat kan bijvoorbeeld door een netwerkevenement te organiseren in je regio met een interessante agenda en deskundige gastsprekers, wat waardevol is voor onze klanten.

 • Mentorschap en erkenning van successen

  De verantwoordelijkheden van een people of business manager gaan verder dan enkel je team bijstaan bij de dagelijkse werklast. Je staat ook in voor de begeleiding van junior collega's, bepaalt waar en hoe het bedrijf ondersteuning nodig heeft en je erkent het succes van anderen, wat ook inhoudt dat je je vertegenwoordigers nomineert voor prestigieuze interne prijzen.

 • Meehelpen aan een schitterende Hays-cultuur

  Hays is erg trots op zijn inclusieve, leuke en aangename cultuur. Senior consultants spelen vaak een actieve rol om dit te stimuleren, of het nu gaat om het organiseren van een geldinzamelingsactie voor een liefdadigheidspartner of om deel uit te maken van een stuurgroep om een belangrijk onderwerp, zoals ondersteuning van geestelijke gezondheid en welzijn of LGBTQ+-inclusiviteit, naar voren te brengen.

Experienced careers in recruitment - Testimonial

Getuigenissen

Een man in pak lacht naar de camera. Het is een studiosetting.
Dries Serre Team Leader

"Ik waardeer enorm de vrijheid en de mogelijkheden die ik krijg om mijn eigen strategie te bepalen en mezelf uit te dagen."

Een vrouw met blond haar kijkt rechts van de camera. De foto is ingezoomd op haar gezicht.
Nathalie Alhadeff National Director

"Ik heb vrij snel succes kunnen boeken en ik was heel enthousiast om verder te groeien. Vandaag ben ik trots om Nationaal Directeur te zijn. Het is nu al meer dan 15 jaar dat ik deel uitmaak van deze geweldige familie en ik weet dat het avontuur zal doorgaan"

Een vrouw met kort bruin haar lacht in de camera. Het is een studiosetting.
Ilze Pastyn Internal Trainer

"Passie voor mensen is een van onze kernwaarden, wat ikzelf ook heel belangrijk vind. Als je met mensen werkt, zijn er geen saaie werkdagen"

Homepage - promo block

Footer

Header Navigation + Mobile Nav