Early careers in recruitment - Intro

Eerste stappen in rekrutering

Elke dag helpen we onze klanten om succes te bereiken, of ze nu kandidaten zijn of bedrijven die op zoek zijn naar de juiste werknemers.

Als je pas afgestudeerd bent of nieuw bent in recruitment, begin je je reis bij Hays als Junior Recruitment Consultant. Het is dan jouw taak om een portfolio van klanten te ontwikkelen en te beheren en kandidaten van hoog kaliber te werven om aan de verwachtingen van de klant te voldoen.

Onze cultuur is een meritocratie, wat betekent dat promoties en beloningen uitsluitend gebaseerd zijn op jouw prestaties. Je krijgt regelmatige, gestructureerde feedback tijdens je ontwikkelingsprogramma van 9 maanden om je te helpen je volledige potentieel te bereiken.

Header Navigation + Mobile Nav

Early careers in recruitment - Reason Blocks

Waarom aansluiten bij Hays

De beste opleiding en ontwikkeling

Het leer- en ontwikkelingssysteem van Hays wordt erkend als het beste in de sector. We willen dat al onze medewerkers succesvol zijn, dus bieden we formele ontwikkelingsprogramma's aan, maar ook on-the-job coaching door ervaren collega's die gepassioneerd zijn over hun werk.

Onbeperkt winstpotentieel

Wij bieden competitieve basissalarissen en onbeperkte commissieregelingen, wat betekent dat je onbeperkt kunt verdienen op basis van je persoonlijke prestaties.

Een waaier van voordelen

Wij bieden een competitief pakket van extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen, fietsleasing, ziektekostenverzekering, een hulpprogramma voor werknemers en nog veel meer.

Ongeëvenaarde loopbaanontwikkeling

Wij bieden meer mogelijkheden dan wie ook, zodat je je carrière in een stroomversnelling kunt brengen. Wij bieden twee verschillende carrièrepaden naar de top: people of business management.

Early careers in recruitment - Roles and responsibilities

Taken en verantwoordelijkheden voor beginnende recruiters

Ben je enthousiast over de bruisende werkomgeving, de gevarieerde rol en de mensgerichte carrière die een job in recruitment je kan bieden? Lees dan verder om meer te ontdekken over de dagelijkse taken, verantwoordelijkheden en activiteiten van Hays consultants.

 • De zoektocht naar de beste kandidaten

  Een recruitment consultant zal eerst de cv's van de kandidaten doornemen om er zeker van te zijn dat hij of zij een aantal goede kandidaten kan aanbevelen voor een nieuwe functie. Daarna wordt er contact opgenomen met degenen die over de juiste technische vaardigheden beschikken, om zo meer over hen te weten te komen.

 • Nieuwe zaken binnenhalen

  Klantenvergaderingen met collega's zijn voor recruitment consultants de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over wat een bedrijf drijft, maar ze geven ook een beter beeld over het specifieke profiel dat nodig is om een positieve bijdrage te leveren aan het team.

 • Leren en ontwikkeling

  Voortdurende groei en ontwikkeling staan centraal bij Hays. Recruitment consultants zullen tijdens hun loopbaan formele trainingsprogramma's doorlopen met collega's uit heel België, naast on-the-job leren en coachingsessies.

 • Carrièrepartner voor het leven

  Het is van vitaal belang dat je kandidaten belt die je onlangs in een functie hebt geplaatst om na te gaan of ze zich goed voelen. Het is niet alleen belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel de werkgever als de nieuwe werknemer goed bij elkaar passen, maar het helpt ook om een sterke, authentieke relatie op te bouwen. Zo willen we ervoor zorgen dat de consultants van Hays de vaste carrièrepartner van een professional worden gedurende hun hele loopbaan.

 • Word een expert

  Hays publiceert regelmatig marktleidende rapporten, gidsen en blogs over de wereld van werk. Om echt 'experts' te zijn, zouden consultants deze moeten lezen en op de hoogte blijven van de laatste trends, wetgevingen en veranderingen die van invloed zijn op hun markt.

 • Leer je collega's kennen

  Een geweldige werksfeer blijft bij ons niet enkel bij mooie woorden, maar wordt enorm gestimuleerd. Vraag het aan eender welke consultant en hij of zij zal je vertellen dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om collega's te ontmoeten en met hen te socializen en dat dit ook een plezierig onderdeel vormt van hun dagelijkse werkroutine.

Early careers in recruitment - Testimonials

Getuigenissen

Een vrouw met blond haar lacht naar de camera Het is een studiosetting.
Silke Wagemakers Team Leader

"Dankzij de professionele opleiding van Hays kon ik me in enkele jaren tijd ontwikkelen van consultant tot teamleider van meerdere divisies."

Een jonge man in pak lacht naar de camera
Lazare Kolebka Consultant IT

"Na 3 maanden stage bij Hays heb ik gesolliciteerd voor de job als consultant. Nu ben ik verantwoordelijk voor de rekrutering van developerprofielen voor de regio Brussel en Vlaams-Brabant in de IT-divisie"

Homepage - promo block

Footer