Life at Hays - Hero

Life at Hays - Intro

Werken bij ons

Als je wilt werken in een bruisende omgeving met veel afwisseling en een sterke focus op mensen, dan is werken bij Hays misschien wel iets voor jou.

Lees verder om meer te ontdekken over het leven bij Hays.

Life at Hays - Celebrating success

Celebrating success

Succes vieren

We willen ons succes graag vieren, want zonder onze mensen zouden we niet het bedrijf zijn waar we vandaag zo trots op zijn.

Van cocktailavonden tot teamlunches, Apple-producten en luxe reisjes, we zorgen ervoor dat succes wordt erkend in ons bedrijf en in de verschillende bedrijfsonderdelen.

Life at hays - Hays helps

Make a Wish

Voor de Make a Wish Foundation steunt het hele bedrijf een sportief initiatief waarbij geld wordt ingezameld door naar een gezamenlijk teamdoel te wandelen of te lopen.

 
hays help

Life at Hays - Charity partner

Charity

Pink Ribbon

Elk jaar sponsort Hays de organisatie Pink Ribbon, die de strijd tegen borstkanker steunt en vrouwen die de ziekte hebben overwonnen helpt om terug aan het werk te gaan. We steunen dit project elk jaar met donaties en 'Pink March'-initiatieven.

Life at Hays - Net Zero

Onze ZeroNet belofte

Bij Hays geloven we dat we allemaal een grote rol spelen in de strijd tegen de klimaatverandering. Daarom hebben wij ons ertoe verbonden om aan de hand van constante, relevante koolstofreductiedoelstellingen in al onze bedrijven tegen eind 2021 'Net Zero' te worden op vlak van koolstofuitstoot.

De overgang naar een koolstofarme economie en een duurzame manier van leven zal alleen mogelijk zijn als iedereen er zich voor inzet. Als wereldleider in onze sector willen we dan ook het juiste talent aanwerven dat een verschil kan helpen maken.

hays help

Homepage - promo block

Footer