Header Navigation + Mobile Nav

Life at Hays - Hero

Life at Hays - Intro

Werken bij ons

Als je wilt werken in een bruisende omgeving met veel afwisseling en een sterke focus op mensen, dan is werken bij Hays misschien wel iets voor jou.

Lees verder om meer te ontdekken over het leven bij Hays.

Life at Hays - Celebrating success

Twee mensen, gekleed in galakleding, staan op een dakterras. Een derde persoon neemt een foto van hen op een telefoon. Het weer is zonnig.

Succes vieren

We willen ons succes graag vieren, want zonder onze mensen zouden we niet het bedrijf zijn waar we vandaag zo trots op zijn.

Van cocktailavonden tot teamlunches, Apple-producten en luxe reisjes, we zorgen ervoor dat succes wordt erkend in ons bedrijf en in de verschillende bedrijfsonderdelen.

Life at hays - Hays helps

Make a Wish

Voor de Make a Wish Foundation steunt het hele bedrijf een sportief initiatief waarbij geld wordt ingezameld door naar een gezamenlijk teamdoel te wandelen of te lopen.

 
Logo van Make a Wish België

Life at Hays - Charity partner

Logo van Pink Ribbon

Pink Ribbon

Elk jaar sponsort Hays de organisatie Pink Ribbon, die de strijd tegen borstkanker steunt en vrouwen die de ziekte hebben overwonnen helpt om terug aan het werk te gaan. We steunen dit project elk jaar met donaties en 'Pink March'-initiatieven.

Life at Hays - Net Zero

Onze ZeroNet belofte

Bij Hays geloven we dat we allemaal een grote rol spelen in de strijd tegen de klimaatverandering. Daarom zijn we in 2021 een CO2-neutraal bedrijf geworden en engageren we ons om onze koolstofuitstoot helemaal terug te brengen naar nul.

De overgang naar een koolstofarme economie en een duurzame manier van leven zal alleen mogelijk zijn als iedereen er zich voor inzet. Als wereldleider in onze sector willen we dan ook het juiste talent aanwerven dat een verschil kan helpen maken.

Vier pictogrammen: een CO2-bord, twee flessen voor chemicaliën, een windmolen en een elektrische auto

Life at Hays - Hays Helps

Drie personen dragen hetzelfde blauwe t-shirt en sleutelkoorden om hun nek. Ze glimlachen stralend voor een groepsfoto.  Het is een buitensetting met bomen op de achtergrond.

Helping for your tomorrow

Wij zetten ons in om een positieve impact te hebben op de communities waarin we wonen en werken.

Als onderdeel hiervan hebben we een vrijwilligersregeling, #HelpingForYourTomorrow, die werknemers één dag betaald verlof per kalenderjaar geeft om vrijwilligerswerk naar keuze te doen.

About Hays - EDI (New)

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Onze weg naar diversiteit, gelijkheid en inclusie

Als toonaangevende speler in de wereld van werk, stimuleren we elke dag 'change' met onze klanten en hun eigen DE&I-doelstellingen en -trajecten. We weten dat deze verandering bij onszelf begint en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat alle kansen gelijk zijn.

Vijf mensen lachen naar de camera, en zwaaien met regenboogkleurige vlaggen en waaiers

Onze diversiteit, gelijkheid en inclusie - onze overtuigingen

Wij streven naar een divers personeelsbestand dat representatief is voor de gemeenschappen en organisaties waarin wij actief zijn, en naar een inclusieve werkplek waar al onze mensen zich kunnen ontplooien, ongeacht hun achtergrond.

Een groep mensen zit rond een tafel en gaat met elkaar in gesprek. Er liggen blocnotes en pennen op tafel. Twee mannen schudden elkaar de hand over de tafel heen, één van hen zit in een rolstoel.

Onze verschillen koesteren

We zijn trots op de dingen die ons uniek maken, maar ook op de dingen die ons verenigen. De Pride, Internationale Vrouwendag of Geestelijke Gezondheidsdag zijn slechts enkele van de manieren waarop we hier aandacht aan besteden.

Een vrouw met een zwarte hoofddoek glimlacht en richt haar blik weg van de camera. De foto is een zijwaartse hoek van haar gezicht.
 

Homepage - promo block

Footer