Header Navigation + Mobile Nav

Message from MD - hero

MD Message

MIJN CARRIÈRE BIJ HAYS: IK ZOU HET ZO OPNIEUW DOEN

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Wij besteden veel aandacht aan het type mensen dat wij aanwerven om rekruteringsexperts te worden. En nee, ervaring in rekrutering is zeker geen noodzaak. Wij gaan op zoek naar vastberaden, zelfzekere en gepassioneerde personen die graag zeer succesvol willen zijn in een snelle, concurrerende omgeving.

Ik begon hier als consultant in een van onze toenmalige kantoren. Ik had geen ervaring, maar wel de drive om het beste uit mezelf te halen. Hays groeide heel snel en dankzij mijn harde werk en inzet kon ik intern doorgroeien. Het is een fantastische rollercoaster en sinds dag 1 vind ik het geweldig om voor Hays te werken.

Voel jij ook de kriebel om aan de slag te gaan in rekrutering? Kom dan zeker eens langs bij Hays. Je krijgt bij ons een stevige opleiding en we zorgen voor de juiste coaching, zodat ook jij kan groeien in je job. Verschillende Directors binnen ons managementteam zijn gestart als consultant en hebben dus een schat aan ervaring in alle aspecten van onze activiteit.

Ook onze sector evolueert razendsnel. Het traditionele rekruteringsmodel is omgevormd tot een nieuw model. Dankzij de kracht van technologie, datawetenschap en gepersonaliseerde communicatie op grote schaal kunnen wij kandidaten op nieuwe manieren bereiken. Dit ‘Find & Engage’-model plaatsen we centraal in onze activiteit. Er is nooit een spannendere tijd geweest om bij Hays te komen werken.

Robby Vanuxem

Managing Director, Belgium

Homepage - promo block

Footer