About Hays - Hero

About Hays - Intro

Bij Hays vinden we het belangrijk om een partner te zijn - zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten. Samen werken we voor uw toekomst, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met meer dan 50 jaar succesvolle ervaring hebben we een reputatie als wereldwijde marktleider in gespecialiseerde rekrutering en personeelsoplossingen. Maar werken bij Hays betekent niet alleen werken bij een wereldwijde marktleider, je maakt ook echt een verschil in de wereld van werk.

Met een team van meer dan 12.000 mensen in 32 landen, helpen we miljoenen mensen hun carrièredoelen te bereiken en bieden we organisaties van elke omvang personeelsoplossingen waardoor ze optimaal kunnen werken.

About Hays - You can be part of this

What we do

Jij kunt hier deel van uitmaken

Met de energie van de Hays-cultuur, maak je deel uit van een succesvol, vooruitstrevend bedrijf. Je komt terecht in een inclusieve, motiverende omgeving met een nadruk op samenwerking, waar je flexibel kan werken en er een sterk vertrouwen in elkaar heerst.

About Hays - We call this the Hays spirit

Dat noemen we de Hays-spirit

We waarderen jouw ondernemersgeest en combineren die met de kracht van ons wereldwijde, toonaangevende merk.  We geven je de vrijheid om dingen anders te doen en dagen je uit om verder te denken zodat je de problemen van morgen mee kunt oplossen.

Je krijgt de kans om bij te leren: we investeren in je ontwikkeling aan de hand van kwalitatieve opleidingen en tools. Op die manier creëren we verschillende loopbaantrajecten die je kunt verkennen.

Bij Hays kun je de carrière opbouwen die je wilt, terwijl je het leven van mensen verandert.

Je krijgt erkenning en successen worden bij Hays gevierd en beloond.

De toekomst is wat je ervan maakt, en dat doen we samen. Samen op naar morgen.