Header Navigation + Mobile Nav

Homepage - hero

Samen op naar  morgen De toekomst is wat je ervan maakt bij Hays.
Er is geen betere plek om de carrière op te bouwen die je wilt.

Homepage - intro

Welke toekomst wil jij?

Bij Hays vinden we het belangrijk om een partner te zijn op lange termijn - zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.

Je komt terecht in een team van meer dan 12.000 mensen in 32 landen dat de carrières en het personeelsbestand van onze klanten helpt vorm te geven, waar ter wereld je ook bent.

Met toegang tot een grote waaier aan carrièremogelijkheden, werken we samen voor jouw toekomst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben jij klaar voor een nieuwe toekomst voor je carrière?

Op naar morgen

Homepage - video /text

Waarom voor Hays kiezen?

Elk Hays verhaal is uniek, maar onze passie voor mensen is wat ons verbindt. Daarnaast worden wij allemaal gesteund om succesvol te zijn en worden we uitgedaagd om verder te denken vanuit een van onze kernwaarden: ‘Think Beyond’.

Onze collega’s uit verschillende delen van de wereld vertellen je graag wat het betekent om onderdeel te zijn van een organisatie die bezig is met het vormen van de toekomst.

Werken bij Hays

Homepage - stats

Hays in cijfers

32

Landen

250+

Kantoren

12000+

Werknemers

52

Jaar

22+

Sectoren

1000+

Jobs ingevuld elke dag

Homepage - Slider block

Ontdek hun verhaal

open quotation mark Ik heb vrij snel succes kunnen boeken en was zeer enthousiast om te blijven groeien. Vandaag ben ik trots om Nationaal Directeur te zijn. Het is nu al meer dan 15 jaar dat ik deel uitmaak van deze geweldige familie en ik weet dat het avontuur zal doorgaan. close quotation mark

Neem een kijkje
Your Hays Story

Life at Hays

open quotation mark Als je wilt werken in een snelle omgeving, met veel afwisseling en een sterke people-focus, dan is werken bij Hays misschien wel iets voor jou. close quotation mark

Neem een kijkje
Life at Hays

Boodschap van onze MD

open quotation mark Onze mensen zijn de basis van ons succes. Zo besteden we veel aandacht aan het type mensen dat we aanwerven om recruitment experts te worden. En nee, ervaring in rekrutering is zeker geen noodzaak. close quotation mark

Neem een kijkje
MD message
 

Our awards hompage

Charity

Onze awards

Wil je gelukkig zijn op je werk? Join onze Great Place to Work!

Hays Belgium kreeg opnieuw (al voor de derde keer!) de erkenning als Great Place to Work. Aarzel niet en kom deel uitmaken van ons geweldige team!

Homepage - promo block