This site uses cookies. If you continue, you consent to this.

Wie zijn wij

MIJN CARRIÈRE BIJ HAYS
IK ZOU HET ZO OPNIEUW DOEN

Onze mensen vormen de basis van ons succes. Wij besteden veel aandacht aan het type mensen dat wij aanwerven om rekruteringsexperts te worden. En nee, ervaring in rekrutering is zeker geen noodzaak. Wij gaan op zoek naar vastberaden, zelfzekere en gepassioneerde personen die graag zeer succesvol willen zijn in een snelle, concurrerende omgeving.

 

Ik begon hier als consultant in een van onze toenmalige kantoren. Ik had geen ervaring, maar wel de drive om het beste uit mezelf te halen. Hays groeide heel snel en dankzij mijn harde werk en inzet kon ik intern doorgroeien. Het is een fantastische rollercoaster en sinds dag 1 vind ik het geweldig om voor Hays te werken.

 

Voel jij ook de kriebel om aan de slag te gaan in rekrutering? Kom dan zeker eens langs bij Hays. Je krijgt bij ons een stevige opleiding en we zorgen voor de juiste coaching, zodat ook jij kan groeien in je job. Verschillende Directors binnen ons management team zijn gestart als consultant en hebben dus een schat aan ervaring in alle aspecten van onze activiteit.

 

Ook onze sector evolueert razendsnel. Het traditionele rekruteringsmodel is omgevormd tot een nieuw model. Dankzij de kracht van technologie, datawetenschap en gepersonaliseerde communicatie op grote schaal kunnen wij kandidaten op nieuwe manieren bereiken. Dit ‘Find & Engage’-model plaatsen we centraal in onze activiteit. Er is nooit een spannendere tijd geweest om bij Hays te komen werken.

 

Robby Vanuxem

Managing Director

Robby Vanuxem

Managing Director, Belgium

Hays in cijfers

22  

gespecialiseerde vakgebieden

33  

landen

51  

jaar ervaring

250  

kantoren wereldwijd

1000  

ingevulde vacatures per dag

9000  

globale werknemers

63000  

permanente plaatsingen

200000  

tijdelijke plaatsingen

LinkedIn logo

1

LinkedIn volgers

764

Net fee

Over Hays België

Hays Recruiting experts worldwide is dé expert in het rekruteren van professionals. We rekruteren professionals voor Belgische klanten in de publieke en private sector, voor vaste of tijdelijke jobs of contracting missies.

In Belgie werken we vanuit acht kantoren met 200 gespecialiseerde consultants. Iedere consultant is expert binnen een specifiek vakgebied, in één van onze 17 divisies. Om de juiste match te vinden, werken wij over de grenzen en onze specialisatie heen en delen we constant onze kennis, ideeën en successen met elkaar.

 

In België heeft Hays heeft vier subbrands :

 

  • Hays Recruiting experts worldwide, gespecialiseerde rekrutering.
  • Hays Response, snelle rekrutering voor ondersteunende en operationele functies.
  • Hays Executive, direct en executive search
  • Hays Talent Solutions, outsourcing van rekruteringsdiensten.

 

Onze consultants worden ondersteund door enthousiaste back-office teams in IT, Legal, Finance, Administratie, Sales, Marketing en HR.

Visie & Missie

Visie

Een loopbaan bij Hays is als geen ander. Bij Hays zijn wij experts in het werven van gekwalificeerde professionals en deskundige mensen. We versterken de wereld van werk door echt te begrijpen wat de behoeften van onze klanten en kandidaten zijn, zowel lokaal als internationaal. We beschikken over brede expertise in verschillende industrieën en sectoren.

 

Powering the world of work with our recruitment expertise.

 

Als people business hechten wij veel belang aan het werken met de juiste mensen. Mensen die een eigen unieke mix van competenties en ervaringen hebben en die zich samen met ons verder willen ontwikkelen. Bovendien investeren wij dag na dag in competentiegerichte tools om onze eigen medewerkers te ondersteunen en te helpen bij hun verdere carrière- en persoonlijke ontwikkeling.

 

Investing in your future, we do it every day.

Missie

Elke dag opnieuw brengen wij kandidaten en bedrijven bij elkaar. Zo helpen wij kandidaten verder in hun carrière en helpen we bedrijven aan het juiste talent om te groeien. De perfecte match vinden tussen beiden, als globale specialist in rekrutering, dat is onze missie.

 

Gespecialiseerde rekrutering betekent dat wij een deskundige kennis ontwikkeld hebben binnen een specifieke marktsector zoals bijvoorbeeld Accountancy, IT, Construction of Retail. Hierbinnen specialiseren wij ons op regio, contracttype of ervaringsniveau.

 

Na een state-of-the-art-opleiding verspreid over enkele weken bij de opstart én opleidingen doorheen het jaar maken wij gebruik van onze expertise en marktkennis om die perfecte match te vinden.

 

Elke dag opnieuw vind je bij ons een stimulerende werkomgeving vol ondernemende collega’s. Als consultant kan je kort na de start van je carrière, je eigen business beheren met een eigen portefeuille van klanten en kandidaten. Je neemt dagelijks contact met senior managers en decisionmakers en je gaat zo indirect de koers van een bedrijf mee bepalen. Je zorgt voor een correcte behoefteanalyse van onze kandidaten en klanten en stimuleert de ontwikkeling van waardevolle en duurzame professionele relaties. Zo plaatsen wij de juiste persoon op de juiste plaats, en dát is onze missie.

Areas of expertise

Accountancy & Finance Accounting & Finance
Banking & Capital Markets Banking & Insurance
Construction & Property Construction & Property
Engineering Engineering
Human Resources Human Resources
IT Information Technology
Legal Legal
Life Sciences Life Sciences
Marketing Marketing & Communications
Office Administration Office Support
Procurement & Supply Chain Purchasing & Logistics
Retail Retail
Sales Sales

Cultuur en waarden

Onze missie streven we na aan de hand van onze corporate values. Onze waarden bepalen hoe we ons gedragen, hoe we ons profileren en hoe we communiceren.

Nieuwsgierigheid

Wij zijn nieuwsgierig en willen de markt op de voet volgen. Zo komen we meer te weten over onze klanten en onze kandidaten en kunnen we nagaan hoe zij hun capaciteiten ten volle kunnen benutten.

Ambitie

Het resultaat telt. We steken onze energie in onze medewerkers, klanten en kandidaten omdat we weten hoe belangrijk rekruteren en een job voor hen kan zijn.


Expertise

Hays neemt op alle vlakken een professionele houding aan. Aangezien we experts zijn in verschillende sectoren en vakgebieden kunnen onze klanten, onze kandidaten en ons wereldwijde netwerk genieten van onze doorgedreven know-how en kennis van de arbeidsmarkt.


Passie voor mensen

We hechten veel belang aan een kwalitatieve verstandhouding met iedereen met wie we samenwerken. Ons enthousiasme moet een bron van inspiratie zijn voor het leven en werk van mensen. Op die manier stellen we kandidaten en klanten in staat om het beste uit zichzelf te halen.

Onze kantoren

Onze kantoren

Hays België heeft meerdere kantoren in Vlaanderen en Wallonië. Bovendien zijn wij volop aan het groeien en uitbreiden om nog dichter bij onze klanten en kandidaten te staan. Neem zeker een kijkje op onze kaart om onze huidige kantoren te checken.Contacteer ons
Zoek je kantoor
Map
Search for jobs