This site uses cookies. If you continue, you consent to this.

Werken bij ons

Werken bij ons

Ontdek hun verhaal

#YourHaysStory

Onze medewerkers zijn onze grootste troef. De carrières van onze medewerkers zijn onze prioriteit. Iedereen bij Hays heeft een uniek Hays verhaal. Lees het hier.

Dries

Brand Ambassador & Team Leader

Silke

Brand Ambassador & Team Leader

Alexandre

Brand Ambassador & Team Leader

Nathalie

National Director

Ilze

Internal Trainer

Dries

Brand Ambassador & Team Leader

Wat is jouw Hays-verhaal?

 

Ik kwam eerst langs als logistieke kandidaat bij Hays, op zoek naar een nieuwe job. Tijdens het gesprek met mijn toenmalige consultant besefte ik dat de job van consultant me ook een leuke job leek om te doen. Nu zeven jaar later zit ik hier nog altijd met veel plezier en heb ik mede de P&L divisie succesvol kunnen uitbouwen.

 

Wat vind je het leukst aan je huidige job?

 

Het leukst? Dat is zonder twijfel de afwisseling en de onvoorspelbaarheid van zowel klanten als kandidaten. Doordat we werken met mensen, komen we vaak voor verrassingen te staan. Elk jaar heeft ook nieuwe uitdagingen met verschillende hoogtepunten, maar soms ook mindere momenten. Ik apprecieer enorm de vrijheid en de mogelijkheden die ik krijg om zelf mijn eigen accenten te leggen en mezelf uit te dagen.

 

Welk Hays moment zal je nooit vergeten?

 

Er zijn verschillende hoogtepunten, te veel om op te noemen eigenlijk. Maar toen ik onlangs, compleet onverwacht een leuk compliment kreeg van een kandidaat, was ik echt aangenaam verrast. Het feit dat je voor iemand een wezenlijk verschil hebt gemaakt en zijn carrière een duwtje in de goede richting hebt kunnen geven, is echt een leuk gevoel.

De collegialiteit en het teamwork zijn ook een mooi pluspunt. Je hangt hecht aan elkaar als team. En zo heb ik toch enkele vrienden én zelfs mijn vrouw aan Hays te danken.

 

Welke tips kan je meegeven aan kandidaten die willen kiezen voor een carrière in rekrutering?

 

Open-minded en positief zijn. Goed luisteren naar wat mensen willen en hierop inspelen. Geef je kandidaten voldoende keuzemogelijkheden en sta hen met raad en daad bij, zonder je eigen wil op leggen.

 "De afwisseling en onvoorspelbaarheid van zowel klanten als kandidaten, maken van elke dag opnieuw een uitdaging"

Alexandre

Brand Ambassador & Team Leader

Wat is jouw Hays-verhaal?

 

16 jaar inzet, acties, telefoontjes, evolutie, discussies, ontmoetingen, teamwork, onderhandelingen, successen en tegenslagen, werk, maar vooral… plezier en passie!

 

Wat vind je het leukst aan je huidige job?

 

De Hays-cultuur, de autonomie die je krijgt, de ondernemersgeest, de opbouw van langdurige klantenrelaties, de collegialiteit, het delen van expertise, … en dat met één doel voor ogen: de juiste persoon in de juiste job plaatsen.

 

Welk Hays moment zal je nooit vergeten?

 

Het was voor mij een zeer moeilijk en uitdagend, maar tegelijk erg motiverend avontuur om de nieuwe kantoren (Lille, Waver en Gosselies) mee te mogen opstarten: vertrekken vanaf nul en alles nog moeten opbouwen.

 

Welke tips kan je meegeven aan kandidaten die willen kiezen voor een carrière in rekrutering?

 

Be an expert, inquisitive, ambitious and passionate about people. Be a part of HAYS!"Werken bij Hays is fantastisch, ik hou enorm van de cultuur, de autonomie en de team spirit."

Silke

Brand Ambassador & Team Leader

Wat is jouw Hays-verhaal?

 

Ik ben 4 jaar geleden gestart bij Hays op de Retail divisie, met een focus op grootdistributie. Ik stelde proactief een business strategie op voor mijn divisie en kon hierdoor al snel mijn ambities waarmaken. Na 1 jaar werd ik Team Leader Retail, na 2 jaar nam ik ook het Sales & Marketing team onder mijn hoede. Omdat ik had aangegeven dat ik wou groeien in people management heb ik sinds juni 2018 ook het Engineering team onder mijn vleugels mogen nemen. Op 4 jaar tijd ben ik enorm gegroeid als persoon en als manager! Dit dankzij de goede classroom opleidingen in België en EMEA en het feit dat Hays ook het leren on-the-job ondersteunt.

 

 

Wat vind je het leukst aan je huidige job?

 

Als consultant: De juiste match maken. Het gevoel dat je krijgt als je kandidaat toezegt op een loonvoorstel is onbeschrijflijk. Je maakt 3 partijen blij, zowel de kandidaat, de klant en jezelf.

Als teamleader: je mensen in je team zien groeien door jouw op maat coaching.

 

Welk Hays moment zal je nooit vergeten?

 

De Hays XL incentive. Gedurende 13 weken moesten we verschillende targets halen, die ik echt wel iedere week wou halen. Na 13 weken werd er via een loterij beslist wie er mee mocht op een exclusieve reis naar Ibiza. Ik was superblij toen ik mijn naam hoorde en meemocht! Een nooit-te-vergeten moment!

 

Welke tips kan je meegeven aan kandidaten die willen kiezen voor een carrière in rekrutering?

 

Open vragen stellen! In rekrutering maak je een analyse van je klanten en kandidaten en probeer je een match te maken tussen beide. Als je nieuwsgierig bent en je hebt een passie voor mensen, dan zal je daar ook zeker in slagen. Ben je daarbovenop ook bereid om hard te werken en door te groeien? Dan zit je helemaal juist bij Hays, the sky is the limit!"Dankzij de goeie opleiding van Hays kon ik in enkele jaren tijd doorgroeien van consultant tot team leader van verschillende divisies."

Nathalie

National Director

Wat is jouw Hays verhaal?

 

Ik startte mijn carrière als Commercieel medewerker in de outplacement sector. Na 3 jaar was het tijd voor mij om terug te keren naar mijn universitaire achtergrond als bedrijfspsychologe. Ik kon mezelf meteen herkennen in een jobomschrijving van Hays die ik ontdekte in een krant. Het was een perfecte mengeling tussen mijn studies en mijn eerste werkervaring. Ik ben toen aan de slag gegaan als consultant, in het kleine team van Brussel, gespecialiseerd in alle niet-financiële profielen. Dankzij het netwerk dat ik al had opgebouwd, kon ik snel succes boeken en was ik heel gemotiveerd om te blijven groeien. Vandaag ben ik heel fier om op nationaal niveau verantwoordelijk te zijn voor de brands Hays Experts en Hays Executive. Het is nu al 14 jaar dat ik deel uitmaak van deze schitterende familie en ik weet dat het avontuur pas begint!

 

Wat vind je het leukst aan je huidige job?

 

Ik hou heel erg van het werken met mensen, ik wil hun verhaal kennen, ik hou ervan om hen te zien evolueren en groeien. In mijn huidige job kan ik bijdragen aan hun professionele groei en dat vind ik heel fijn. Daarnaast heb ik ook nood aan een commerciële uitdaging: resultaten bereiken en klanten overtuigen, dat is een echte bron van energie voor mij.

 

Welk Hays moment zal je nooit vergeten ?

 

Moeilijk om te kiezen, er zijn er zoveel ! Elke ontmoeting met nieuwe collega’s, de National Conference (personeelsfeest), de Clubs 60 en 80, de kerstfeestjes, de interviews met kandidaten of prospecten…Er zijn zoveel gelukkige momenten. Wat een luxe om in zo’n omgeving te mogen werken.

 

Welke tips kan je meegeven aan kandidaten die willen kiezen voor een carrière in rekrutering?

 

Hou van wat je doet, leg jezelf geen limieten op, sta open voor alle kansen en je zal een fantastische carrière maken."Ik hou ervan om te werken met mensen, hun verhaal te achterhalen en ze te zien groeien. Neem alle kansen die je krijgt in deze fantastische omgeving."

Ilze

Internal Trainer

Wat is jouw Hays verhaal?

 

Ik ben mijn carrière bij Hays gestart zo’n 13 jaar geleden via een vriendin. Hays was volop aan het groeien in België en ook in het kantoor van Antwerpen werden bijkomende consultants aangeworven. Met een eerste werkervaring in de rekruteringssector en een Bachelor Toegepaste Psychologie op zak, was ik op dat moment wel toe aan een nieuwe wending in mijn carrière. De open visie, dynamiek en ambitie van Hays spraken me meteen aan en tot op vandaag heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ik ben gestart als consultant op de divisie Finance & Accounting en na 6 jaar heb ik dan de overstap gemaakt naar de Engineering profielen. Ondertussen heb ik een 3-tal jaar geleden de uitdaging aanvaard om aan de slag te gaan als Internal Trainer, binnen Central Office.

 

Wat vind je het leukst aan je huidige job?

 

Het delen van mijn kennis en nieuwe medewerkers wegwijs maken in de boeiende wereld van rekrutering geeft me erg veel voldoening. Het is fijn om mensen de nodige support te kunnen bieden en vooral om ze te zien ontwikkelen. Passionate about people is één van onze kernwaarden bij Hays en laat dit nu net ook één van mijn kernwaarden zijn. Als je samenwerkt met mensen, is er nooit een saaie dag op het werk.

 

Welk Hays moment zal je nooit vergeten ?

 

Het moment dat Hays meer dan 1 miljoen volgers op LinkedIn bereikt heeft, is voor mij toch wel een moment om niet meer te vergeten. Werken voor het 17de meest gevolgde bedrijf ter wereld … dat maakt me echt trots.

 

Welke tips kan je meegeven aan kandidaten die willen kiezen voor een carrière in rekrutering?

 

Bekijk zeker onze Hays waarden! Als je jezelf hierin herkent dan is een job bij Hays zeker iets voor jou. Goed kunnen multi-tasken en vlot kunnen omgaan met verandering zijn volgens mij ook cruciaal voor een job binnen rekrutering. Als je dit combineert met graag het verschil willen maken, service-minded ingesteld zijn en steeds streven naar het beste resultaat, dan ben je goed op weg om heel succesvol te worden binnen rekrutering én vooral veel voldoening te halen uit je job."Als je samenwerkt met mensen, is er nooit een saaie dag op het werk."

Onze diensten

starHays Recruiting experts worldwide

Hays Recruiting experts worldwide is wereldwijd de marktleider in werving & selectie van gekwalificeerd en getalenteerd personeel. Wij maken de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven. Dit doen we via permanente en tijdelijke contracten en we werken ook samen met freelancers om projecten te vervullen bij onze klanten via Contracting. Onze gespecialiseerde kennis binnen specifieke regio’s en sectoren, maakt van ons een ongeëvenaarde rekruteringsspecialist. Hier vind je al onze specialisaties:

 

 • Accounting & Finance
 • Banking & Insurance
 • Construction & Property
 • Engineering & Technology
 • Human Resources
 • Information Technology
 • Legal
 • Life Sciences
 • Marketing & Communications
 • Office Support
 • Purchasing & Logistics
 • Retail
 • Sales


Hays Recruiting experts worldwide

Hays Recruiting experts worldwide

Hays Response

Hays Response is gespecialiseerd in het snel en efficiënt plaatsen van ondersteunende medewerkers in:

 • Logistics support
 • Office support
 • Finance support

Het gaat hier zowel om vaste als tijdelijke jobs die heel dringend moeten worden ingevuld. Onze consultants werken met een groot netwerk aan kandidaten en bedrijven en weten zo snel de juiste match te maken tussen klant en kandidaat.


Hays Response

Hays Response

Hays Executive

Hays Executive werft topprofessionals aan via Direct Search. Dankzij hun diepgaande kennis van de sector zijn de consultants van Hays Executive in staat om kandidaten systematisch te identificeren en te bereiken met de perfecte ervaring voor onze klanten. De match is gemaakt op basis van ervaring in vergelijkbare omgevingen en verantwoordelijkheden, culturele fit, maar ook op een zakelijke benadering en visie die past bij de langetermijnstrategie van onze klanten. Onze teams werven voornamelijk professionals op C-niveau, maar zijn ook gespecialiseerd in hooggekwalificeerde professionals die strategische rollen bij onze klanten zullen vervullen.


Hays Executive

Hays Executive

Hays Talent Solutions

Hays Talent Solutions is een expert in outsourced recruitment oplossingen, dit voor zowel permanente (RPO) als freelance (MSP/Brokering) processen.

 

Ons doel is om bedrijven te adviseren in hun rekruteringsstrategie en structuur, met constante procesverbeteringen in het achterhoofd.

 

Wij zoomen  dagelijks in op oa het optimaliseren van de time-to-hire en de brand positioning van onze klanten. Tevens focussen we ons ook op het realiseren van recruitment cost savings en het uitbouwen van een efficiënt leveranciersnetwerk voor onze klant. Door het partnership aan te gaan met Hays Talent Solutions zijn onze klanten gewapend in de war for talent.


Hays Talent Solutions

Hays Talent Solutions
Search for jobs