This site uses cookies. If you continue, you consent to this.

Onze troeven

Training & development

De rekruteringsindustrie is heel competitief en veeleisend. Het succes van onze business wordt gemeten door het individuele succes van onze mensen. We willen dus dat je kan uitblinken in wat je doet en dat je kan bijdragen tot een winning team. We voorzien jou van alle tools en trainingen die je kunnen helpen om te groeien.

Consultant training

Consultant training

Hays investeert in zijn mensen. Op dag één krijg je een onboarding training die je heel wat basiskennis meegeeft om te starten in je job. Later volgt de ‘New Consultant Training’. Daarbij dompelen we je volledig onder in het leven en de job van een consultant, via een groepstraining met onze Internal Trainer, en een training ‘on the job’ samen met de manager. Pasafgestudeerden geven we nog een extra steuntje in de rug op onze jaarlijkse ‘Hays Academy’. Tot slot staat ook onze Field Coach klaar om je naar een hoger niveau te tillen door persoonlijke coaching.

Management training

Management training

Maar daar houdt het niet op. Gedurende je hele loopbaan zijn er opleidingen beschikbaar, die je helpen om bijvoorbeeld door te stromen naar een andere divisie of om met onze ondersteuning je carrière op te bouwen, waarbij je ook inspiratie kan halen uit onze carrièretrajecten. We moedigen interne mobiliteit enorm aan en gaan samen met jou op zoek naar jouw sterktes en hoe we die kunnen inzetten of versterken. Onze ‘Managementtraining’ en bijhorende assessment centers maken hier ook onderdeel van uit.

Leadership development

Leadership development

Op het meest senior niveau van onze business, voorzien we interne high potential leadership programma’s. Deze programma’s bieden extra opleidingsmogelijkheden op individueel niveau. Ons extern, global senior leadership programma wordt uitgevoerd door vooraanstaande business schools wereldwijd.

Een blik achter de schermen

Luister naar het verhaal van Nathalie

Nathalie, National Director, legt uit waarom werken voor Hays de juiste keuze is.

 

Wat is er nodig om een goede consultant te worden?

 

Wat is onze ambitie?

 

En is de sky echt de limit?

 

Luister naar het verhaal van Nathalie.

Wat zijn de uitdagingen?

Luister naar het verhaal van Griet

Griet, Recruitment Consultant bij Hays Response in Brussel, vertelt je graag waarom zij haar job zo fantastisch vindt.

 

Welke uitdagingen biedt de job van Consultant?

 

Wat zijn de grootste motivators?

 

En waarom kiezen voor Hays?

 

Luister naar het verhaal van Griet.

Work-Life Balance

Bij Hays zijn onze mensen van onschatbare waarde. Daarom luisteren we ook echt naar hun noden en ideeën en durven we ook snel te reageren. Als je bij ons aan de slag gaat, kan je zeker zijn van een mooie balans tussen je werk en privé.

 

Flexibele werkuren laten je toe om je eigen werkschema te beheren en zo je privé en je werk makkelijker te combineren. We bieden ook een interessante verlofregeling aan op basis van anciënniteit.

 

Via het Health Programma gaat iedereen samen aan de slag om gezonder te leven op het werk. We delen tips rond gezondheid en nemen op teamniveau ook regelmatig deel aan sportwedstrijden. We besteden ook aandacht aan een gezonde geest via onze opleiding in time-management, zodat je meer controle krijgt over je tijd. Zijn er problemen? Dan kan je heel eenvoudig terecht voor advies bij je collega’s, je manager of je HR-team.

Discounts on retailKorting op Retail
Buy or sell more holidayOnkostenvergoeding
Generous holiday entitlementExtra vakantiedagen
Life assuranceGroepsverzekering
Maternity/Paternity leaveOuderschapsverlof
Pension schemePensioensverzekering
Uncapped commissionBonussysteem
Uncapped commissionFirmawagen

Incentives

Hays XL Incentive

Valencia


Waarom het zo leuk is om te werken bij ons?

We proberen iedereen ook zoveel mogelijk te stimuleren via zowel individuele als groepsincentives.

 

Je krijgt zo de kans om een mooi centje bij te verdienen, een leuke teamactiviteit te doen of gewoon lekker samen te lunchen met de collega’s.

 

Er zijn regelmatig gezamenlijke acties die zorgen voor een ludieke dag op het werk.

 

Dit gebeurt allemaal op initiatief van zowel het management als de medewerkers. En oja, hadden we al gezegd dat je ook kans kan maken op een exclusieve reis? Benieuwd? Volg ons dan op Instagram.

Awards

starGreat Place To Work

Hays is verkozen tot Great Place to Work 2018.

Hays is bijzonder trots verkozen te zijn tot Great Place to Work in België in de categorie van organisaties met minder dan 500 werknemers.

Een Great Place to Work kenmerkt zich door trotse werknemers, goede arbeidsvoorwaarden en een hoge mate van vertrouwen, plezier en respect binnen een organisatie. Vooral het vertrouwen is een bepalende factor.

 

Daadkrachtig

 

Robby Vanuxem, Managing Director, ziet de titel als een mooie beloning, maar zeker niet als eindpunt. “We leven vandaag in een wereld van ‘change’, een mix van generaties op de werkvloer, ‘work-life balance’, … We vinden het noodzakelijk dat onze werknemers zich goed in hun vel voelen bij ons. We beseffen dat employer branding naar werknemers toe des te belangrijker wordt. Want het gaat niet alleen om het aantrekken van talent, maar ook om talent te behouden. De generatie die nu de arbeidsmarkt betreedt hecht veel belang aan een gezonde work-life balance, zonder aan carrièremogelijkheden te moeten inboeten. Ze kiezen in toenemende mate voor werkgevers die qua cultuur, waarden en sfeer passen bij hun eigen karakter en overtuigingen. Ik ben er zeker van dat daadkrachtig werken rond happiness, de bedrijfscommunicatie en het centraal stellen van medewerkers het recept vormen om tot betere bedrijfsresultaten te komen.”

 

Plezier

 

Voor Gudrun, teamleader Central Administration en al 20 jaar bij Hays, maakt de toffe sfeer op de werkvloer het verschil. “We zijn een hele toffe ploeg, een gezonde mix tussen jong en oud, ‘ervaren’ en ‘iets minder ervaren’. We hebben ook veel afwisseling in ons takenpakket en heel veel contact met mensen. Het management heeft bovendien een duidelijke visie voor de toekomst en ook hoe onze afdeling daarin past. We zijn elke dag bezig met een belangrijk aspect in het leven van mensen: een leuke job vinden en zorgen voor een correcte verloning, hulp bij hun vragen en oplossingen bieden voor allerhande ‘issues’ waar zij mee geconfronteerd worden. Ik kom elke dag met plezier werken door het contact met collega’s, directe leidinggevenden en ook vanuit het management voelen we ons erg geapprecieerd om wat we doen.”


Rate my placement

Federgon

Hays is Certified Member van Federgon

Hays Recruiting experts worldwide heeft het nieuwe kwaliteitslabel behaald van Federgon.

 

Hays Recruiting experts worldwide is reeds geruime tijd lid van Federgon, de federatie van HR-dienstverleners. Federgon vertegenwoordigt bedrijven die actief zijn op het vlak van HR-dienstverlening en arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord. Het nieuwe kwaliteitslabel voor Rekrutering & Selectie (RSS) is meer dan ooit een leidraad voor klanten -bedrijven en kandidaten- en biedt duidelijke kwaliteitsgaranties. Nu duurzaamheid steeds hoger op de agenda staat wordt kwaliteitsgarantie nog belangrijker. Kwaliteit is dan ook een doorslaggevend beslissingsargument bij de keuze van een goede HR-partner. Een HR-partner die door een juiste analyse en via juiste processen, de juiste fit garandeert.

 

Hays is trotse houder van  het nieuwe Federgon kwaliteitslabel voor wervings- en selectiediensten, het bewijs van onze kwaliteitsvolle en professionele aanpak.

 

Ook voor de uitzendsector behaalde Hays het kwaliteitslabel Interim Certified. Wij investeren dagelijks in de goede opleiding van onze consultants, het behalen van goede resultaten op externe audits en het respecteren van de procedures van de Ombudsdienst van Federgon.


Rate my placement

Search for jobs