This site uses cookies. If you continue, you consent to this.

Jobs en stages

KLAAR VOOR EEN CARRIÈRE IN REKRUTERING BIJ HAYS?
OF OP ZOEK NAAR EEN INTERESSANTE STAGEPLAATS?

Neem dan zeker contact op met ons. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde recruitment consultants die gedreven zijn om de juiste match te maken tussen onze klanten en onze kandidaten.

 

Ben je een expert in Finance, Marketing, IT, Legal, HR of Administratie? Laat dan zeker ook van je horen. Hays is aan het uitbreiden en we hebben ook verschillende ondersteunende functies met uitdagende takenpakketten.

 

Of misschien moet je je diploma nog behalen en ben je op zoek naar een leerrijke stageplaats?

 

Aarzel dan zeker ook niet om ons te contacteren. Wij bieden de professionals van morgen graag de kans om zich te ontwikkelen.Vacatures
Stuur je CV
Internal Recruitment

Déborah De Cannière

Campus Recruitment Coordinator

Anna Wery

Corporate Recruiter

FAQs

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
  • Je bent overtuigd: je kiest voor Hays. Super! Dan kan je gemakkelijk online solliciteren, waarna jouw cv en gegevens terechtkomen bij onze Corporate Recruiters.
  • Eén van onze enthousiaste Corporate Recruiters neemt contact met je op voor een telefonische screening om je beter te leren kennen.
  • Dat viel best mee, toch? Tijd voor de volgende stap en om je toekomstige Regional Manager te ontmoeten. Je krijgt ook een assessment waarbij we inzoomen op je competenties.
  • Als laatste stap maak je ook nog kennis met de National Director die jouw business line overziet.

 

Kan ik ook spontaan solliciteren?

Heb je niets gevonden bij onze beschikbare vacatures, maar wil je toch bij Hays aan de slag? Aarzel dan niet om ons je cv door te sturen en dan neemt één van onze internal recruiters van onze Corporate Recruiters contact met je op!

 

Doe jouw stage bij een leider in rekrutering

De mensen van morgen maken de wereld vandaag. Daarom investeert Hays fors in het opleiden en begeleiden van trainees.

 

Door onze ambitie en passie voor mensen kiezen wij bewust om te investeren in de toekomst. Met onze expertise en brede netwerk, maken wij het verschil voor klanten en kandidaten, maar ook voor onze eigen mensen. Als je kiest voor een stage bij Hays, word je volledig deel van het   team en verdien je een evenwaardig plaatsje tussen onze consultants en heb je zo de ideale springplank voor jouw carrière.

 

Wil je kennis maken met de wereld van een recruitment consultant en hoe ze kandidaten diepgaand screenen om zo de juiste matching te maken? Of ligt je interesseveld meer in de richting van marketing waarbij je mee kan instaan voor de organisatie van events en de uitwerking van diverse projecten? Bij Hays Rekrutering kan het allemaal. Trainees bij Hays krijgen een goede dosis verantwoordelijkheid in combinatie met de juiste begeleiding. Een win-win voor beide partijen als een stage leerrijk en ondernemend is, toch?

 

 

Wat kan je verwachten van een stage bij Hays?

We beginnen met enkele dagen intensieve training en on the job training gedurende je stage.  Als trainee ben je gedurende je stage een gevestigde waarde voor het team en bieden we je een divers takenpakket. Je komt hoe dan ook terecht in een leuk team van spontane mensen, in een gezellige sfeer en met heel open communicatie. Uiteraard krijgen onze stagiaires ook de vrijheid om een sterk idee of concept uit te voeren. Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt, hoe meer je krijgt.

 

Wat verwacht Hays van jou?

 

De persoon die past binnen het plaatje, is een teamplayer en een echte duizendpoot. Een flinke dosis leergierigheid is zeker op zijn plaats. Je hecht veel belang aan stiptheid en je bent altijd integer en professioneel.

 

Bij Hays kan je stage lopen als Recruitment Consultant Trainee in een van onze 8 kantoren of als Marketing Trainee in Gent of Antwerpen. Ook binnen onze back-office in Kortrijk is een stage mogelijk. Bekijk onze vacatures om te checken of de stageplaats beschikbaar is.

 

Ken je iemand die interesse heeft in een stage bij Hays? Stuur ons zijn of haar gegevens  en ontvang een leuke kadobon!

 

Search for jobs